Concedierea mai simplă a angajaţilor neperformanţi, perioade mai lungi de probă şi contracte cu durata determinată mai uşor de încheiat sunt principalele propuneri de modificare ale Codului Muncii.
Vrei să ştii mai multe despre reducerea sporului pentru muncă suplimentară şi pentru muncă prestată în zilele de sărbătoare sau despre conflictele de muncă? Ai nelămuriri cu privire la procedura sancţionării disciplinare sau despre obligaţiile angajatorului?
Capital.ro te invită la o dezbatere pe tema Codului Muncii, dezbatere ce va avea loc joi, 23 septembrie 2010, ora 12. La întrebările tale va răspunde doamna Ana Bontea, Director Departamentul Juridic şi Dialog Social din cadrul Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.
Poţi folosi sistemul de comentarii de pe capital.ro pentru a ne trimite întrebările, iar acestea vor fi publicate atunci când dezbaterea va lua startul.
Discuţia va fi moderată şi nu vor fi publicate comentariile care conţin un limbaj vulgar sau care nu au legătură cu tema abordată.


Premiu: La finalul dezbaterii, invitatul special va alege cea mai pertinentă intervenţie, care va fi răsplatită cu un pachet de 4 cărţi din colecţia „Capital te invită la o lectură de top”. Câştigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail pentru revedincarea premiului.

DETALII:
Citeşte şi Noul Cod al muncii va fi mai dur cu angajaţii