Furnizorul de software si servicii TotalSoft va implementa produsul Charisma BC companiei farmecautice Elantis Farm Chisinau din Moldova, informeaza un comunicat TotalSoft. Proiectul se va finaliza in luna martie si va coordona activitatea financiara a companiei Elantis Farm pe fiecare divizie in parte si simplifica activitatea din depozit prin automatizarea tururor proceselor.   

Implementarea aplicatiei Charisma BC la Elantis Farm este prima implementare proprie efectuata de TotalSoft in afara granitelor tarii. 

Suita de solutii Charisma, dezvoltata de TotalSoft, contine aplicatii de business destinate managementului financiar-contabil, resuselor umane, managementul farmaciilor si activitatii de distributie  produse farmaceutice sau sectorului medical. 

TotalSoft a mai implementat solutia Charisma BC unor distribuitori de produse farmaceutice precum GSK/ Europharm, Mediplus, Fildas, Labor Med,  Eli Lilly, Farmexim sau A&G Med Trading. 

Potrivit comunicatului, TotalSoft a reusit sa patrunda pana acum cu aplicatiile Charisma, in Polonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Albania, si Moldova. 

Pentru 2007, TotalSoft isi propune o crestere a vanzarilor cu aproximativ 30% si o consolidare a exportului suitei Charisma in tarile din regiune astfel incat sa atinga pozitia de lider regional. 

TotalSoft a realizat in 2006 o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, atat din vanzarile de pe piata romaneasca cat si din export, suita de solutii Charisma reprezentand aproximativ 50% din cifra de afaceri.

 

Sursa: Capital 26 Ianuarie 2007