“Am lansat  prima versiune a aplicaţiei Trilulilu pentru iPhone. În această primă versiune aveţi la dispoziţie câteva secţiuni: video, imagini şi căutarea. Secţiunea muzică (audio) e in standby pentru că “purecăm” nişte termeni şi condiţii, ca să fim siguri că putem să o introducem. Cel mai important feature în versiunea 1 este faptul ca puteţi încărca fişiere video şi imagini direct de pe iPhone”, scrie Biriş.
Compania va lansa şi aplicaţia pentru sistemul de operare Android, iarsite-ul va fi optimizat pentru mobil. Trilulilu.ro a fost cel mai vizitat site, în luna mai, cu  3.001.099 de clienţi unici, conform datelor SATI – Studiul de Audienţă şi trafic Internet.
Trilulilu.ro  este deţinut de omul de afaceri de origine franceză Alexis Bonte. Acesta deţine 51% din companie,  iar, Sergiu Biriş, directorul general deţine 22,5% din acţiuni.

Trilulilu.ro face angajări

Trilulilu.ro are disponibile în acest trei joburi, unul în Bucureşti şi două în Cluj. În Bucureşti se caută om de vânzări publicitate online. Acesta se va alătura echipei de vânzări din Bucureşti şi îşi va aduce aportul la creşterea vânzărilor. Compania mai recrutează pentru biroul din Cluj un web designer, care va fi implicat în principal în proiecte de publicitate online, realizarea şi implementarea campaniilor pentru clienţi, şi un PHP developer, care va contribui la dezvoltarea unor secţiuni sau functionalităţi de impact mediu/mare asupra site-ului cu accent pe performanţă.