Conducerea biroului local al firmei imobiliare Jones Lang LaSalle a fost preluată de la începutul anului de Troy Javaher, numit în funcţia de director de ţară, după ce Thierry Delvaux care ocupa poziţia de managing director pentru România şi Ungaria a fost avansat la birourile firmei din Washington.

Troy Javaher va continua, de asemenea, să conducă departamentul Capital Markets din cadrului biroului din România, funcţie ocupată până la numirea la şefia operaţiunilor locale, se arată într-un comunicat al Jones Lang LaSalle.

„Cu experienţa noastră în domeniul consultanţei în cadrul echfinanciare şi de investiţii şi cu recentele recrutări ipei şi pentru alte linii de servicii, precum cele pe segmentul birourilor, cred că suntem bine poziţionaţi pentru a profita de îmbunătăţirea pieţei din România”, a declarat, în comunicat, noul şef al biroului local.

Troy Javaher este unul dintre fondatorii biroului din Bucureşti al companiei americane, în 2007.

Thierry Delvaux, care a condus operaţiunile Jones Lang LaSalle din România şi Ungaria din vara anului trecut, a fost numit ca managing director al departamentului International Desk (iDesk), operaţională în Washington.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanţă imobiliară din piaţa locală, alături de alte firme precum CB Richard Ellis-Eurisko, Colliers Internaţional, Cushman&Wakefield sau BNP Paribas.

SURSA: Mediafax