Românii şi bulgarii au mai multe puncte comune decât speră. Un exemplu în acest sens sunt drumurile proaste din cele două capitale. Atât la Bucureşti cât şi la Sofia, neglijenţa primarilor faţă de oraşul pe care l-au condus a dus la apariţia şi conservarea gropilor din carosabil.

În Sofia însă, o agenţie de turism s-a gândit să ofere un tur al celor mai mari şi mai periculoase gropi din oraş. Iar capitala Bulgariei nu duce lipsă de astfel de pericole, în marea lor majoritate nesemnalizate în niciun fel. Având în vedere asemănările între managementul fondurilor necesare asfaltărilor precum şi la calitatea slabă a materialului şi a manoperei din ambele capitale, este evident faptul că acele gropi vor rămâne multă vreme obiective turistice. Din acest motiv, a fost întocmită o hartă a gropilor din Sofia.

Mai mult detalii despre turul de vizitare al celor mai mari şi mai periculoase gropi din carosabilul din Sofia, precum şi harta cu adresa lor, puteţi găsi aici. Pentru galerie foto, clic aici.