Fundaşul echipei Milwaukee Bucks, Brandon Jennings, care este în primul său sezon în NBA, a primit o amendă de 7.500 de dolari, vineri, pentru că a folosit prea devreme site-ul Twitter, după victoria echipei sale, de săptămâna trecută, cu Portland (108-101), informează AFP.

Brandon Jennings a dorit să împărtăşească cu fanii bucuria după succesul din prelungiri în această dispută. „Am revenit la peste 50% (n.r. – de victorii). Daaa! Bravo băieţi”, a scris baschetbalistul în vârstă de 20 de ani în mesajul către suporteri.

Acest mesaj a fost trimis prea devreme în opinia oficialilor NBA, care au interzis de la începutul sezonului jucătorilor, arbitrilor şi conducătorilor să trimită mesaje pe Twitter cu 45 de minute înainte de un meci, în timpul jocului şi înainte de terminarea perioadei oficiale de interviuri în faţa presei de după meci.

Jennings a reacţionat la amenda primită printr-un mesaj tot pe Twitter: „7.500 de dolari pentru că m-am bucurat după un succes? Am putea crede că am spus ceva rău. De ce să mai folosim Twitter-ul dacă trebuie să aşteptăm 2 ore? Atunci nu mai e Twitter. Îmi voi şterge contul, dacă mă va costa 7.500 de euro. S-a zis cu Gucci de Crăciun”.

Brandon Jennings este revelaţia acestui început de sezon printre debutanţii din NBA, având o medie de 20,7 puncte şi 6 pase decisive pe meci.

SURSA: Mediafax