Ubisoft, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de dezvoltare de jocuri video, continuă dezvoltarea în România. Compania şi-a extins sediul cu o nouă clădire, creând un spaţiu generos pentru cei peste 1,200 angajaţi. Mai mult, studioul oferă 300 noi poziţii, introduce un nou beneficiu pentru angajaţi şi diversifică iniţiativele educaţionale adresate studenţilor şi tinerilor profesionişti, cu noi programe care să-i pregatească pentru o viitoare carieră în dezvoltarea jocurilor video.
În departamentul Producţie, cele mai căutate profile sunt cele de programator, game designer şi level designer. În departamentul IT, ce creează şi menţine buna funcţionare a aplicaţiilor şi sistemelor informatice, sunt disponibile 10 familii de job-uri, cu focus pe poziţii ca PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Arhitect, Linux System Administrator sau BI Developer. Cei care aleg departamentul Quality Control trebuie să aibă atenţie sporită la detalii pentru a le asigura utilizatorilor cea mai bună experienţă de gaming.
Astfel, Ubisoft caută profesionişti pasionaţi de industria jocurilor video şi IT, cu abilităţi de programare în C/C++, PHP, .NET, SQL server, creativi şi dornici să facă parte din echipe ingenioase.
Pentru a le oferi un mediu de lucru cât mai plăcut şi relaxant, cu ocazia extinderii companiei, Ubisoft a inaugurat o nouă clădire de birouri, cu un design dinamic, ce are ca scop încurajarea creativităţii şi a non conformismului specifice industriei jocurilor video.
Mai mult, din luna aprilie, Ubisoft a introdus un nou tip de beneficiu pentru angajaţi – pensia privata. Pentru aceştia compania contribuie cu o sumă fixă lunar, suplimentar pensiei din sistemul public.
Printre facilităţile pe care Ubisoft le oferă angajaţilor se numără accesul la servicii medicale, sala de fitness cu clase de aerobic şi kick box, sala de relaxare cu ping-pong, fuseball sau darts, masaj, biciclete, traininguri specializate sau sesiuni de dezvoltare personală.
Totodată, Ubisoft continuă iniţiativele educaţionale prin programe practice ce oferă studenţilor şi tinerilor profesionişti şansa să-şi transforme pasiunea pentru gaming şi IT în carieră. Aceştia se pot înscrie la programele de internship într-unul din departamentele de Producţie sau IT, la programul Diplodocus pentru realizarea lucrării de licenţă sau Graduate Program ce vizează tinerii cu un potenţial rapid de creştere, întegrându-i într-o platformă internaţională de training.