El a informat forţele de ordine după ce, deschizând pachetul lăsat la uşă de un comisionar, a găsit în locul televizorului visurilor sale o armă de război, model SIG Sauer SIG 176.

Poliţiştii înşişi au rămas perplecşi la început pentru că nu mai văzuseră niciodată aşa ceva, a relatat Horvitz canalului de televiziune Fox 5. Ei i-au spus că vor recupera arma pentru că este ilegal ca el s-o păstreze. Este ilegal şi s-o transporte cu maşina şi deci Horvitz nu poate returna arma furnizorului, au adăugat poliţiştii, deschizând o anchetă.
Deşi coletul îi era adresat într-adevăr lui Seth Horvitz, care comandase un ecran plat prin site-ul Amazon.com, factura din interiorul pachetului arăta că puşca este destinată unui magazin de armament din Pennsylvania.

Acest incident intervine după câteva zile de la două incidente sângeroase în SUA.

"Am văzut în ultimele săptămâni daunele pe care acest tip de armă le poate provoca", a subliniat într-un comunicat Dan Gross, preşedinte al unei asociaţii de combatere a violenţei prin arme de foc. "Trebuie să facem mai mult şi să nu fim o naţiune în care puşti de asalt pot ajunge în mâinile unor indivizi periculoşi", a adăugat el.
Sursa: Agerpres