Fostul director operaţional al Metro România şi Moldova din perioada 1999-2005, Gerardo Monzillo, va reveni în conducerea companiei, după ce Vladimir Vava va prelua din octombrie funcţia de decan corporate house of training Metro International, potrivit unor surse din piaţa de retail.

Reprezentanţii Metro nu au comentat informaţia.

Gerardo Monzillo a fost numit în luna mai 1999 director operaţional şi membru în boardul Metro România, ocupând anterior o poziţie similată la Metro Italia. Din iulie 2005 a preluat funcţia de director comercial al Metro România, iar începând cu 1 ianuarie 2007 a devenit director comercial şi director general adjunct al Metro Cash & Carry India.

Vladimir Vava şi-a început cariera în cadrul Metro Cash & Carry România în 1997. El a fost promovat în funcţia de director operaţional al Metro România şi Moldova în ianuarie 2007. De la 1 octombrie, Vava va prelua funcţia de decan corporate house of training Metro International.

În România, Metro deţinea, la 30 iunie, 45 de magazine, dintre care 24 în reţeaua Metro Cash & Carry şi 21 în reţeaua Real.

SURSA: Mediafax

DETALII:
Citeşte şi Schimbări în conducerea Metro Cash & Carry