Marian Pirvu, fost director general al ArcelorMittal Construction România, parte a grupului ArcelorMittal, a preluat la 1 februarie poziţia de vicepreşedinte al subsidiarelor din România şi Bulgaria ale producătorului finlandez de componente şi sisteme metalice Rautaruukki.

Anterior, poziţia de vicepreşedinte a Ruukki Construction România şi Bulgaria a fost deţinută de Janos Papp, care a devenit vicepreşedinte CEE Ruukki Construction, categoria Single Storey, concept dezvoltat de Ruukki pentru segmentul de hale industriale şi construcţii metalice standardizate, a anunţat, luni, Ruukki România.

Totodată, Adam Korol este de la 14 ianuarie noul manager al fabricii de la Bolintin Deal, în locul lui Cătălin Moisiuc, care a preluat o poziţie similară la fabrica Obnisk din Rusia.

Schimbările au fost determinate de implementarea unui program de eficientizare a producţiei la nivel internaţional, prin care România a devenit centru principal de producţie pentru pieţele internaţionale, alături de Finlanda, Polonia şi Rusia, potrivit sursei citate. Rautarukki a intrat pe piaţa românească în 2001, ca importator de învelitori metalice.

SURSA: Mediafax