Compania germană Mansory, care se ocupă cu tuningul automobilelor de lux, precum Bugatti, Bentley,  Aston Martin, Ferrari sau Porsche, va deschide primul showroom în ţara noastră în luna septembrie, potrivit lui Andrei Marton, directorul general al dealerului de maşini de lux.

Germanii de la Mansory au deschis o reprezentanţă, în România, în luna septembrie a anului trecut. Aceştia estimau pe atunci că în ţara noastră circulă nu mai puţin de 1.800 de autoturisme de top, printre care: 40 de modele Ferrari, 15 unitaţi Rolls-Royce şi 1.450 de autoturisme Porsche. La fix un an de zile de la intrarea pe piaţa locală, aceştia vor deschide un showroom în nordul Bucureştiului.

Mansory va deschide în luna septembrie a acestui an un showroom în Pipera, investiţia fiind estimată în jurul a 150.000 euro, potrivit lui, Andrei Marton directorul general al dealerului de maşini de lux.

În showroom vor fi expuse mai multe modele de lux tunate printre care un Porche Panamera, un Bentley Continental GT, un Aston Martin Cyrus şi un Mercedes G-Couture. Valoarea totală a celor patru maşini depăşeşte 1,5 milioane de euro, modelul Mercedes valorând singur 500.000 de euro.

„Segmentul de lux e foarte  bine de dezvoltat în România, sunt mulţi doritori care vor să-şi personalizeze maşina,” a declarat Marton. Firma Mansory a fost înfiinţată în 1989 şi are nouă reprezentanţe în Europa.