AutoItalia va aduce, în luna mai, în România modelul exclusivist Alfa 8C Spider, produs în doar 500 de unităţi şi al cărui preţ se ridică la circa 220.000 euro, cu taxe incluse.

Alfa 8C Spider va fi expus în noul showroom Alfa Romeo din complexul City Gate, a anunţat luni compania. Alfa 8C Spider, versiunea cabrio a nu mai puţin celebrei Alfa 8C Competizione a fost produs în doar 500 de unităţi şi se adresează celor mai pasionaţi colecţionari.    

Pentru a sublinia şi mai mult caracterul exclusivist al modelului şi pentru a confirma autenticitatea unui astfel de obiect de colecţie, casa din Milano a ales să inscripţioneze plăcuţele de înmatriculare ale fiecărui exemplar.

În România, la City Gate – Bucureşti, va fi prezentat modelul cu numărul 150, în versiunea de culoare Rosso Competizione, un propulsor V8 de 4.7 l 450 CP, cutie automată în 6 trepte şi atributul de a atinge 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Preţul stabilit de producător este de aproximativ 220. 000 euro, cu taxe incluse. Reprezentanţii AutoItalia au declarat că modelul care va fi adus în România nu are deocamdată cumpărător.

SURSA: AutoItalia