”Încetul cu încetul am dobândit secretele murăturii perfecte. În sare e toată șmecheria, dar nu vă spun mai mult. Știți că de exemplu la varză, tot ce găsiți în comerț, fie că e vorba de piețe sau de magazine, este murat în pământ. Da, în pământ. Se sapă o groapă, se pune o folie, se aruncă varza, apă și sare. Și Dumnezeu cu mila! De asta multă lume se plânge că varza murată este foartă sărată și are mirosul acela neplăcut. La mine, varza e pusă în butoi la murat. Totul este făcut cu atenție și grijă” spune Puiu Badea. Citiți articolul complet pe www.agrointel.ro
Un polițist care s-a apucat de făcut murături a dat lovitura: Anul acesta a vândut 50 de tone în supermarketuri
5 decembrie 2013, 22:23
Ultima modificare în 6 decembrie 2013, 00:23
Puiu Badea a fost șaisprezece ani polițist de circulație după care, în urmă cu trei ani, a decis să se apuce de făcut murături în mod profesionist în Călărași.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook