Andrei Romanescu este primul român care preia funcția de manager de centru în cei șapte ani de existență ai HP GeBOC. Această numire este o confirmare a maturității centrului și a aprecierii pe care compania HP o are pentru competența și profesionalismul specialiștilor aflați la conducerea centrului de servicii din România. HP investește în talentul lor și îi susține în preluarea de responsabilități administrative la nivel local și internațional.

Anterior, Andrei Romanescua ocupatpoziția deFunctional Manager pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în cadrul GBS (Centrul Global de Servicii al HP), coordonând echipe din România, Bulgaria și Slovacia. Andrei s-a alăturat echipei HP în iulie 2011, anterior fiindVicepreședinte de operațiuni în cadrul diviziei locale a WNS Global Services. În decursul carierei de 15 ani, noul Managing Director al HP GeBOCa acumulat o experiență profesională bogată în industria de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO)și telecomunicații. De asemenea, el și-a dezvoltat  abilități excelente de administrare aafacerilor, conducândnumeroase echipe și proiecte atât în țară, cât și în cadrul mai multor companii internaționale.

Andrei Romanescu este certificat în consultanță de management,având abilități demonstrate în patru zone de competență: operațiuni, administrarea resurselor umane, relații cu clienții, conducerea afacerilor. El este licențiat în economie al Academiei de Studii Economice București.

Andrei Romanescu preia poziția de Managing Director al HP GeBOC de la Alexander Weigl, care va da curs unor noi provocări profesionale în cadrul companiei HP.