Ülker România (Eurex),  lansată în 2002, și-a început operațiunile de producție în 2005. În prezent produce biscuiți la fabrica din Popești-Leordeni, cele mai recunoscute branduri fiind Ülker Petit Beurre, Biskrem, Tempo și sticks-urile Clip. Compania importă produse din Turcia și din alte țări unde grupul are facilități de producție.
Produsele Ülker se exporta prin Eurex România în țări ca Bulgaria, Ungaria, Germania, Grecia, Croația, Macedonia, Franța și Senegal.
În 2010 vanzarile Eurex au crescut cu 15% iar exporturile s-au dublat chiar in contextul economic actual dificil. Tot în 2010, compania Eurex, ținând cont și crezând în potențialul pieței domestice precum și cel al pieței de export, a angajat 56 de persoane.
Bogdan Grama are o experiență de opt ani în domeniul FMCG. Și-a început cariera profesională la Mixalim în 1994, apoi în perioada 2003 -2009 a ocupat diverse poziții la Agroalim Distribution. În anii 2009-2011 a deținut funcția  de director comercial la Dole România.
Bogdan Grama a absolvit Universitatea de Inginerie Electrică în cadrul Institutului Politehnic București, a  absolvit Marketing Management la Facultatea Româno-Americană și cursurile de MBA la Inde-ASE București, promoția 2008.