Se pare ca actuala criza este un bun prilej pentru unii de a-si testa abilitatea de a iesi dintr-o situatie grea, dar si pentru a-si pune imaginatia la contributie.

Dupa ce am vazut ca patronul unui restaurant s-a hotarat sa-i platesca pe clientii care-i trec pragul, iata acum cazul unui somer francez care promite companiei care il va angaja o suma de bani.

Mai exact, francezul a fost data afara din functia de director financiar dupa care a inceput sa-si caute de munca pe un post similar, insa nu a avut succes. Somerul a inceput atunci sa posteze anunturi in care promitea ca urmatoarea companie care il va angaja va primi 50.000 de euro.

Modalitatea de plata a sumei enorme este urmatoarea: compania va primi timp de 10 ani aproximativ cate 500 de euro pe luna, ceea ce inseamna ca de fapt anuntul fostului director nu se rezuma decat la o simpla acceptare de a munci pe un salariu mai mic.

„”Este un instrument de marketing. Incerc pe cat posibil sa intru in contact cu noi angajatori. La varsta mea nu prea mai pot sa-mi pierd timpul, iar pentru o functie de top in Franta este destul de greu sa mai schimbi macazul”, spune directorul somer in varsta de 51 de ani.

Sursa: Le Point