Iar asta pentru că, întotdeauna îți cunoști propria zodie, totuși un infractor poate îți va ști data de naștere sau orice altceva, dar nu va reuși în mai puțin de o secundă să-ți ghicească zodia, potrivit CEO-ului Sebastian Siemiatkowski, citat de Business Insider.
Compania, care a fost evaluată la 2,25 miliarde de dolari în 2015, oferă soluții de plăți comercianților care vor să simplifice plata online.
O diferență între Klarna și PayPal sau alte modalități de plată, ar fi faptul că utilizatorul nu trebuie să introducă detaliile cardului atunci când plătește. El doar se loghează cu adresa de e-mail și codul poștal. Utilizatorul care achiziționează online prin Klarna nu plătește înainte de a primi produsele, iar după ce le primește le analizează și le testează timp de maxim 14 zile. Iar asta pentru că Klarna plătește produsul comandat de client, înainte ca acesta să îl plătească. Printe factorii de evaluare a riscului se numără locul de unde a fost plasată comanda, IP-ul, ora, tipul de produs și contul de e-mail. Iar, mai nou, zodia.
Fondată în urmă cu zece ani, compania a devenit cu timpul, un unicorn. Unicornii sunt companiile, extrem de puține, tinere, care reușesc destul de repede să ajungă la o valoare de piață estimată la un miliard de dolari. În prezent, sunt doar 138 de astfel de companii în lume care au o valoare de piață cumulată de peste jumătate de trilion de dolari, conform cercetării CB Insights, firmă care se ocupă cu evaluarea start-up-urilor unicorn din întreaga lume. Din cele 138 de companii care valorează peste un miliard de dolari fiecare, 40 sunt din Europa, potrivit celui mai recent studiu realizat de GP. Bullhound.
Klarna are 40% din piața plăților online din Suedia și s-a lansat și în sudul Europei.