Informațiile transmise de Inspectoratul de Poliţie Argeş arată că trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit luni dimineaţă, la etajul al patrulea al unui cămin studenţesc care aparţine Universităţii din Piteşti.

Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală

„Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului. Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii de la Investigaţii criminale, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Presa din România a fost zguduită de un caz tragic

În altă ordine de idei, amintim că presa din România s-a zguduit după ce jurnalista Iulia Marin, tânăra în vârstă de 32 de ani, a fost găsită decedată în locuința pe care aceasta a închiriat-o în cartierul Militari.

Raportul medico-legal spune că aceasta a decedat după o cantitate mare de pastile. Amintim că aceasta a fost diagnosticată anterior cu depresie și cu tulburare bipolară. De asemenea, ea mai încercase anterior să își pună capăt zilelor și a fost internată și la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Aceste informații au fost făcute publice chiar de către ea, atât pe blogul personal, cât și pe contul de Facebook.

„Marți, 18 martie, polițiștii Secției 21 din Capitală și proprietara apartamentului în care locuia au găsit-o pe colega noastră fără suflare. Ea locuia singură în zona Uverturii din cartierul Militari. Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în următoarele zile.

Născută pe 30 aprilie 1990 la Pitești, Iulia Marin s-a remarcat, încă din primii ani de presă, prin duetul care desăvârșește un jurnalist. Scria simplu și frumos. În 11 ani de meserie, ea a trecut pe la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și Libertatea.

A început cu texte din sfera politică la Adevărul. Primul, pe 19 septembrie 2012, din politica externă. Legat de actele de tortură din închisoarea gruzină Gldani, care au declanșat proteste serioase în Georgia. A trecut apoi la PressOne, unde, în 2015, a descoperit cine a fost femeia în rochie albastră, Izabela Odor, cercetătoarea luată pe sus de mineri pe 14 martie 1990. Imediat după ce-a împlinit 28 de ani, Iulia a ajuns la Recorder. Aici, n-a iertat pe nimeni la mitingurile electorale.

Nici paradisul roșu de la Căcâna, nici nimicul în variantă galbenă, nici „mama voastră de visători” USR-PLUS. La Libertatea s-a mutat în prima săptămână a stării de urgență COVID-19, în martie 2020”, a transmis în trecut Libertatea.