După un an de absență din industria jocurilor video, Désilets va conduce o echipă dinamică pentru a crea pentru THQ jocuri bazate pe noi proprietăți intelectuale originale.
„Libertatea de creație pe care THQ le-o oferă artiștilor și producătorilor de jocuri – precum și faptul că este o companie care permite crearea jocurilor care reflectă cu adevărat o viziune artistică – sunt lucrurile care m-au convins să mă alătur companiei THQ”, a declarat Désilets.
Patrice Désilets este una dintre cele mai strălucite minţi din industria jocurilor video, lucru pe care l-a demonstrat în repetate rânduri la conducerea echipelor care au creat unele dintre cele mai cunoscute jocuri video din lume, pentru PC și console.
Patrice Désilets se alătură la THQ unui grup ilustru de artişti importanţi în industria de jocuri, printre care Tim Schafer (Double Fine), Guillermo del Toro, care lucrează împreună cu echipa THQ de la Volition, Inc. pentru producția jocului inSANE, și Itagaki-san (Valhalla Game Studio), care lucrează la Devil’s Third.
Înainte de a se alătura echipei THQ, Désilets a ocupat poziția de director de creație pentru seria Assassin’s Creed, precum și pentru Prince of Persia: The Sands of Time. Désilets este licențiat în cinematografie la Universitatea din Montreal.

THQ este producător și distribuitor mondial de jocuri video. Compania oferă produse pentru toate consolele și PC. Cu sediul în Los Angeles County, California, THQ are birouri de reprezentanță în America de Nord, Europa și Asia Pacific.