UniCredit Ţiriac Bank oferă până la data de 30 aprilie dobânzi promoţionale pentru depozitele la o lună constituite de clienţii IMM şi extinde până la sfârşitul lunii martie promoţia pentru depozitele la două luni adresată persoanelor fizice.

Clienţii IMM primesc dobânzi promoţionale pentru depozitele pe o lună. Suma minimă de depunere este 10.000 RON sau 3.000 EUR, standard pentru acest segment de clienţi, dobânda la o lună fiind de 15% pe an la RON şi de 6% la EUR. Banca nu percepe comision de deschidere şi de administrare pentru acest produs.

Promoţia pentru depozitele pe două luni deschise de către clienţii persoane fizice, lansată de bancă la sfârşitul anului trecut, continuă până la 31 martie a.c. cu aceleaşi dobânzi de până la 14% pe an pentru RON şi până la 7% pe an pentru EUR, în funcţie de suma depozitată. Depunerea minimă este 1.000 RON sau 1.000 EUR, neexistând comision de deschidere, de depozitare sau de retragere – dacă retragerea se face în ziua scadenţei.

“Campaniile lansate anul trecut se bucură în continuare de succes pentru că vin în întâmpinarea dorinţei clienţilor de a economisi pe termen scurt, într-o manieră avantajoasă”, a declarat Dan Stancu, Director de Vânzări Produse Retail în UniCredit Ţiriac Bank. „La sfârşitul lunii martie vom lansa noi produse de depozitare pentru clienţii persoane fizice, un depozit la 4 luni şi unul la 7 luni, precum şi un depozit cu dobândă variabilă.”

Clienţii persoane fizice au posibilitatea să deschidă depozite chiar şi fără a se deplasa la bancă, prin intermediul aplicaţiei Online B@nking, după care îşi pot gestiona singuri respectivele produse. Constituirea de depozite este posibilă pentru toţi clienţii în cele peste 240 de sucursale şi agenţii din reţeaua UniCredit Ţiriac Bank.