Noile unităţi USB Flash, de dimensiuni reduse reuşesc să inoveze şi să extindă capacitatea de stocare a dispozitivelor de dimensiuni reduse, păstrând însă designul elegant.

Proiectat pentru pasionaţii de telefoane mobile, noua unitate USB Flash DataTraveler SE9 (DTSE9) reuşeşte să îmbine elganţa cu funcţionalitatea. Carcasa subţire din metal are ataşat un inel încoporat, pentru a se putea prinde mai uşor la rucsac, servietă, geantă sau chiar de legătura de chei. Caracasa din metal şi dimensiunile reduse îi oferă protecţie atunci când este conectat la un PC alături de alte dispozitive, spre deosebire de celelalte unităţi USB Flash. Modelul DataTraveler SE9 este disponibil în variante de 8GB şi 16GB.

Conceput drept una dintre cele mai mici unităţi Flash USB, DataTravelerMicro are un design ultra slim, care îi permite să fie ataşat la tablete, notebook-uri subţiri, netbook-uri sau sisteme audio de maşină, fără a aduce nici o modificare întregului aspect al dispozitivului cu care este folosit. DataTraveler Micro este disponibil în variante de 8GB şi 16GB.
 
“Kingston răspunde cerinţei crescute a utilizatorilor pentru calculatoarele portabile, având în vedere că a venit vremea tabletelor şi a notebook-urile slim”, declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova..

Modelele Kingston DataTraveler SE9 şi DataTraveler Micro sunt disponibile cu garanţie pentru 5 ani.