Noua ofertă UPC este disponibilă începând cu data de 12 aprilie și include atât pachete de 3 servicii cât și pachete cu 2 servicii, clienții având posibilitatea de a opta pentru pachetul cel mai potrivit.

Toți clienții noi vor beneficia de o perioadă de promoție de 4 luni, în care pachetul conține beneficii suplimentare pentru toate serviciile incluse în acesta (TV, Internet, telefonie).
Pachetele de 2 servicii includ abonamente de televiziune și Internet similare celor din pachetele de 3 servicii și au prețuri de 60, respectiv 94 lei. “Mesajul nostru este unul simplu – folosind serviciile UPC, descoperi ceva extraordinar în fiecare zi, ai șansa să afli lucruri noi, să fii mai conectat” – declară Severina Pascu, CEO UPC România.

Grila TV UPC se extinde și include 4 noi canale – 2 canale documentare în format HD – Travel Channel HD, lansat în premieră pe piața din România și Viasat Nature / History HD – precum și două canale în format standard digital: unul pentru copii – Baby TV – și unul generalist – Transilvania Live.

UPC România este, în continuare, lider pe segmentul televiziune, oferind cea mai extinsă grilă de canale HD prin cablu (21) și cea mai extinsă grilă de canale documentare (22), precum și pe segmentul de Internet, oferind cea mai mare viteză de conectare la Internet prin cablu, de până la 150 Mbps.