Operatorul telecom UPC România a lansat un serviciu de internet wireless, destinat clienţilor rezidenţiali, prin intermediul unui ruter WiFi, care conţine şi modem pentru accesul la telefonie şi internet. UPC Wireless este disponibil pentru actualii abonaţi la internet ai UPC, în număr de 250.000 conform celor mai recente date, dar şi pentru clienţii noi.

Pentru un abonament lunar de 8 lei, fără TVA, clienţii beneficiază de un modem CISCO EPC 2425, cu router wireless încorporat, care se va afla în custodia acestora pe toată durata furnizării serviciului.

Serviciul permite clienţilor să conecteze între ele şi simultan la internet prin intermediul modemului toate calculatoarele şi laptop-urile din casă, precum şi alte dispozitive WiFi, de tipul consolelor de jocuri, telefoanelor mobile, MP3 playerelor, PDA-urilor sau imprimantelor.

„UPC vine cu o soluţie «single box» pentru acces la internet de mare viteză, o conexiune optimă de reţea wireless în întreaga casă şi servicii de voce. Prin intermediul noului serviciu de la UPC, clienţii au acces la internet de mare viteză oriunde în casă, fără cabluri”, a declarat Raluca Milin, directorul de marketing al companiei.