Dacia ar putea lansa un concept coupe la Salonul Auto de la Geneva, speculeaza site-ul polonez moto.net, care sustine ca acesta ar fi un pas firesc in dezvoltarea gamei de modele a constructorului autohton.

Potrivit informatiilor vehiculate in ultima perioda in media internationala si in special europeana, in luna martie, Dacia va prezenta urmatorul sau prototip, care va „trada”aspiratiile stilistice ale brandului romanesc.

0-25299-capital0002daciacoupe.jpg0-25305-capital0004daciacoupe.jpg

Site-ul polonez a prezentat chiar unele fotografii partiale ale noului concept, despre care sustine ca sunt autentice. Se presupune ca Dacia coupe are la baza modelul Sandero, iar la crearea sa au participat si ingineri ai Renault.

De asemenea, informatiile de pana acum indica faptul ca foarte probabil de aceasta data, Dacia va lansa la Geneva in acesta an SUV-ul Dacia, anuntat sa fie lansat pe piata anul viitor.

0-25307-capital0001daciacoupe.jpg0-25300-capital0003daciacoupe.jpg

UPDATE: Compania nu face comentarii

Contactat de catre Capital Online, seful Serviciului relatii cu presa in cadrul Dacia, Silviu Sepciu a declarat ca nu poate face comentarii pe aceasta tema si nici cu privire la „surprizele” pe care Dacia le pregateste pentru Salonul de la Geneva.