UPDATE:

Oficialul grupului Fiat, Luca De Meo va deveni seful departamentului de masrketing al grupului Volkswagen, au precizat surse din industrie.

Sursele citate de ANE nu au clarificat insa daca De Meo va lua si conducerea departamentului de vanzari, post ocupat in prezent de catre Detlef Wittig, in varsta de 66 de ani.

Reprezentantii Volkswagen nu au putut fi contactati pentru a comenta aceste informatii.

Mai mult, actiunile constructorului italian Fiat au suferit o depreciere insemnata pe bursa, ca urmare a demisiei lui De Meo. Acesta era privit pana acum ca un personaj cheie in strategia  Fiat, care a contribuit din plin la realizarea veniturilor grupului in ultimii ani.

In data de 12 ianuarie, De Meo si-a anunta de misia din functia de director de marketinf al grupului Fiat, precum si din postul de CEO al brandurilor Alfa Romeo si Abarth.

………………………………….

Luca De Meo a demisionat luni din functiile ocupate in fruntea grupului Fiat group si Fiat Group Automobiles, au declarat surse apropiate acestei chestiuni, citate de Automotive News.

Fiat a refuzat insa sa comenteze aceste informatii.

Potrivit surselor citate, De Meo paraseste compania pentru a urmari noi „oportunitati personale” si va ramane in relatii bune cu CEO-ul Fiat Sergio Marchionne.

De Meo, in varsta de 41 de ani a ocupat pana acum functia de director al departamentului de marketing al grupului Fiat, precum si CEO al brandurilor Alfa Romeo si Abarth.

Sursa: Automotive News