Arcelor Mittal Construction Romania a pus in functiune o noua fabrica de panouri metalice termoizolante.

Aceasta fabrica reprezinta o investitie greenfield in valoare de 10 milioane de euro. Capacitatea de productie a noii fabrici, situata in comuna Pantelimon, este de 8 milioane de metri patrati anual, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25%.

Cifra de afaceri a Arcelor Mittal Construction Romania este estimata pentru acest an la 33 de milioane de euro, urmand ca in 2009 sa se atinga pragul de 40 de milioane de euro.

UPDATE:

Arcelor Mittal Construction Romania si-a propus sa ocupe la sfarsitul acestui an o cota de piata de 10% pe segmentul rezidential, unde principalul concurent este Lindab.

In privinta pietei panourilor termoizolante, asteptarile companiei sunt si mai mari, respectiv o productie de aproximativ 2,5 milioane metri patrati, dintr-un total de noua milioane.

„Chiar daca pretul panourilor este mai mare cu aproximativ 7% decat solutiile clasice, pe ansamblu acestea sunt mai eficiente”, a declarat in exclusivitate pentru CAPITAL ONLINE Marin Parvu, director general Arcelor Mittal Construction Romania.