Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, după întâlnirea cu grupurile parlamentare ale PDL şi cu miniştrii partidului, că a constatat o oarecare insatisfacţie la parlamentarii PDL privind modul de funcţionare a alianţei de guvernare.

„Îmi este clar că la parlamentarii PDL este o oarecare insatisfacţie pentru modul cum funcţionează alianţe pentru a realiza programul de guvernare şi pe cel de reformă”, a spus Băsescu după întâlnirea de aproape două ore cu democrat-liberalii.

El a susţinut că cele două partide trebuie să mai discute. Preşedintele s-a declarat dispus să se întâlnească şi cu alte grupuri parlamentare, dacă problemele aduse în discuţie vor fi de interes.

UPDATE

Preşedintele Train Băsescu a declarat, luni, că a atenţionat grupurile parlamentare PDL că peste situaţia de criză economică se va suprapune seceta, exprimându-şi nemulţumirea că politicienii sunt puţin interesaţi de acest subiect şi spunând că aceştia aşteaptă să vadă „pământ crăpat la televizor”.

„Am atenţionat PDL asupra suprapunerii, peste situaţia de criză economică, a secetei”, a afirmat şeful statului, care a remarcat că politicienii sunt puţin interesaţi de efectele secetei anunţate încă din ianuarie.

„Aşteaptă probabil să se vadă pământ crăpat la televizor, ca să se minuneze”, a declarat preşedintele, susţinând că trebuie puse în funcţiune instalaţiile de irigat.

El a vorbit despre necesitatea de a avea procesele de descentralizare puse în practică.

Băsescu a spus că a umblat mult prin ţară şi a văzut calitatea proastă a lucrărilor agricole.

„Se vede din elicopter calitatea proastă a lucrărilor agricole şi te întrebi cu ce se ocupă direcţiile agricole din judeţe”, a afirmat Traian Băsescu.

SURSA: Mediafax