UPS a actualizat estimările privind rezultatul diluat pe acțiune la un nivel de 4,55 – 4,65 de doalri pentru anul 2012, datorită îmbuntățirii încrederii privind evoluția din trimestrul patru. În august, compania a anunțat decizia de restructurare a obligațiilor de plată privind planurile de pensii pentru o parte dintre angajați.

În urma acestei decizii, UPS a înregistrat taxe după impozitare în valoare de 559 milioane de dolari în T3. “Am obținut aceste rezultate în contextul încetinirii comerțului la nivel global și schimbării dinamicii pieței. Acest lucru evidențiază flexibilitatea modelului nostru de business", a declarat Scott Davis, președinte și CEO al UPS.
Lider la nivel global în domeniul logisticii, compania oferă o gama largă de soluții, printre care transportul de colete și mărfuri. Cu sediul central în Atlanta, UPS a intrat pe piața din România în 1990 prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans, iar din 2000 prin Trans Courier Service, o companie a Romtrans achiziționată de UPS în 2008.