Ursus Breweries a anunţat numirea lui Alan Sikora în funcţia de Vice Preşedinte Tehnic al companiei. Principalele responsabilităţi ale lui Alan în cadrul Ursus Breweries sunt optimizarea capacităţii şi capabilităţii de producţie a companiei, supervizarea tuturor unităţilor de producţie din România şi creşterea eficienţei pe întreg lanţul de aprovizionare.

Alan Sikora, in vârstă de 54 de ani are o experienţă de peste 27 de ani în SAB Miller şi de 31 de ani în industria berii.

Alan are o diplomă în Ştiinţe, producţia berii de la Heriot-Watt University din Edinburgh şi a participat la Programul de Advanced Management în cadrul INSEAD University. Din 1981 este membru al Institute of Brewing din Londra.

Ursus Breweries, subsidiară a SAB Miller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov, având peste 1.500 de angajaţi.

Mărcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timişoreana, Stejar, Ciucaş şi Pilsner Urquell.

SAB Miller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente.