Ursus a reluat de azi producţia de bere la Cluj, în vechea locaţie a fabricii de bere, într-un nou format unde clienţii pot urmări pe viu cum se face berea.
Întregul proiect de reconfigurare a zonei vechii fabrici a fost gândit de echipa Ursus şi de colaboratării săi. Numele Fabrica de Bere Ursus şi logo-ul au fost alese în urma unui vot desfăşurat pe interent. Planurile, designul actual, construcţia şi amenajarea au fost realizate de companii din Cluj.
Locaţia include un bar, un restaurant şi o terasă cu o capacitate de 300 de locuri. Cei care vor veni aici vor putea mânca bucate tradiţionale gândite să se potrivească degustării unei beri proaspete. Clienţii vor putea comanda Ursus Nefiltrat, Ursus Premium, Ursus Black şi fără alcool.
Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzuro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell şi Miller.