Operatorii telecom de pe piaţa românească oferă utilizatorilor de cartele bonusuri din ce în ce mai mari pentru a evita migrarea acestora către alte reţele.

Cea mai nouă ofertă vine din partea celor de la Cosmote. Compania a lansat, recent, un produs de reîncărcare denumit Pocket Minutes, care oferă utilizatorilor 30 de minute în reţea, valabile şapte zile, cu doar 0,5 euro. Produsul este disponibil în foarte multe locaţii, de la puncte de vânzare de cartele prepaid, lanţuri de retail şi până la chioşcuri de difuzare de presă. Pocket Minutes poate fi utilizat de către toţi utilizatorii cartelei, indiferent dacă au sau nu activată vreo extraopţiune.

Orange vine cu o ofertă specială la reîncărcare în fiecare săptămână. Astfel, săptămâna aceasta, o reîncărcare de 5 euro aduce utilizatorului un bonus de 5 euro, iar pentru încă un euro reîncărcat se adaugă 100 de minute şi 100 de mesaje scrise, în reţea.

La Vodafone, utilizatorii de cartele primesc un super bonus la fiecare reîncărcare de minimum 5 euro, efectuată în perioada promoţională, şi constă în 100 minute în reţea. Mai multe informaţii referitoare la primirea bonusurilor găsiţi pe site-urile operatorilor.