În perioada 20-22 noiembrie va avea loc, la World Trade Center din Bucureşti, prima ediţie a expoziţiei „Kings Holiday”, un eveniment de nişă dedicat turismului exclusivist, unde preţurile ofertelor de vacanţă vor fi de la 1.000 de euro până la zeci de mii de euro.

La evenimentul de la sfârşitul lunii viitoare vor fi prezentate oferte turistice premium şi high end, iar vizitatorii – cei care îşi vor permite – vor putea alege atât vacanţe de Sărbători, cât şi pentru anul viitor.

Până în prezent, la acest eveniment şi-au anunţat prezenţa companii din domeniu precum Pro Tours, Paralela 45, 4 U Travel, Reality Tourism, Carpe Diem Travel, Romadria Confort, Round the World Travel şi Travel Advisor Media. Organizatorii, BDOBC şi Net Worth Advisory, sunt încă în proces de vânzare a spaţiului expoziţional, târgul urmând să găzduiască 46 de standuri.

Dai un ban, dar primeşti exact ceea ce vrei

Organizatorii susţin că vor fi vacanţe în toată lumea, de la destinaţiile obişnuite din Europa, până la ţări exotice puţin umblate de turişti. La acest eveniment exclusivist, însă, preţurile vor fi pe măsură, pentru că nimic nu va fi pe masă sub 1.000 de euro, iar pachetele se vor ridica mult peste această sumă în funcţie de pretenţii, confort şi durata vacanţelor, ajungându-se la zeci de mii de euro.

„Targetul acestui eveniment exclusivist îl reprezintă consumatorii de turism exclusivist, original, incluzând de la cele mai frumoase vacanţe sau călătorii pline de adrenalină, până la turism de prevenţie medicală şi îmbunătăţirea calităţii vieţii”, a declarat, pentru capital.ro, Luciana Petrescu, general manager al Net Worth Advisory.

Avantajul vacanţelor atunci când laşi bani grei la agenţie este că ofertele vânzătorilor de pachete sunt foarte flexibile şi se pot personaliza, după dorinţele clientului, ne-a mai explicat Luciana Petrescu.