Brandul de parfumuri de nisa Robert Piguet si-a facut intrarea oficiala pe piata din Romania. In acest moment pe piata locala sunt disponibile toate cele cinci game Robert Piguet (Bandit, Francas, Baghari, Visa si Cravache) in cadrul magazinelor Beautik Haute Parfumerie.

Reteaua Beautik are trei magazine pe piata din Capitala si se axeaza pe produse skin-care si parfumuri de lux. Compania Green Net, care opereaza lantul de magazine Beautik, este distribuitorul exclusiv in Romania al marcii Robert Piguet incepand din luna noiembrie 2007.

Pentru anul 2008, vanzarile marcii Robert Piguet vor ajunge pana la 500 de unitati, conform declaratiei lui Loic Le Guen, reprezentantul Robert Piguet Franta. Parfumurile din colectia Robert Piguet au preturi cuprinse intre 100 si 120 de euro.

In ceea ce priveste piata de parfumuri de nisa din Romania, Loic Le Guen a declarat ca aceasta este o piata cu un potential imens, clientii de pe piata autohtona fiind inclinati spre bun-gust si eleganta. Clientii Robert Piguet sunt femeile cu venituri peste medie care acorda multa importanta tendintelor si stiu sa aprecieze un produs de nisa, au spus reprezentantii Green Net.

Beautik a abordat segmentul parfumurilor de nisa incepand din primavara acestui an si importa produse din Franta si Italia. Green Net, operatorul retelei Beautik, se ocupa cu importul si distributia de produse dermo-cosmetice pe piata farmaceutica si in retail de 10 ani.