Ford va prezenta de asemenea alte două noi modele și tehnologii în fața unui public special format din aproximativ 2.500 de dealeri, angajați și jurnaliști la Forum și la arena CCIB. Se preconizează că zeci de mii de privitori – pe lângă invitații care vor asista la evenimetele simultane organizate în șase orașe de pe patru continente (Dearborn, New York, Los Angeles; Barcelona, Shanghai și Sydney) –  vor urmări în direct evenimentul “Go Further” online.

„Întrebarea care ne este adresată cel mai des este când va aduce Ford modelul Mustang în Europa?’” a declarat Stephen Odell, vicepreședinte executiv, Ford of Europe, Middle East and Africa. „Suntem foarte bucuroși că Bill Ford va fi aici pentru a răspunde acestei întrebări și pentru a prezenta extraordinarul nou model Mustang, care va fi disponibil pe piața europeana pentru prima dată.”

 Bill Ford va fi însoțit la evenimentul “Go Further” de către Jim Farley, vicepreședinte executiv, Ford Global Marketing, Sales and Service and Lincoln; și Barb Samardzich, chief operating officer, Ford of Europe.