Producătorul de preparate şi conserve de carne Vascar din Vaslui estimează pentru acest an o creştere de 20% a cifrei de afaceri la peste 13 milioane de euro, de la 11 milioane de euro în 2008, aşteptând îmbuntăţirea rezultatelor în al doilea semestru. „În primul semestru am avut o creştere de 16% a cifrei de afaceri faţă de primele şase luni ale anului trecut, când am realizat afaceri de cinci milioane de euro. Pe întregul an estimăm o creştere de 20%, având î
Producătorul de preparate şi conserve de carne Vascar din Vaslui estimează pentru acest an o creştere de 20% a cifrei de afaceri la peste 13 milioane de euro, de la 11 milioane de euro în 2008, aşteptând îmbuntăţirea rezultatelor în al doilea semestru.
„În primul semestru am avut o creştere de 16% a cifrei de afaceri faţă de primele şase luni ale anului trecut, când am realizat afaceri de cinci milioane de euro. Pe întregul an estimăm o creştere de 20%, având în vedere că, în general, obţinem vânzări mai bune în a doua parte a anului”, a declarat directorul general al Vascar, Gabriela Ciuburciu, după o conferinţă de presă.
Furnizor pentru marca proprie Carrefour
Vascar produce în prezent pentru Carrefour 15 produse de conserve de pate, carne şi mâncăruri , pe care retailerul le comercializează sub marcă proprie. Până la sfârşitul anului ţinta companiei este să producă pentru reţeaua franceză de magazine alte 10 sortimente.
„În primul semestru, 5% din creştere a fost determinată de livrările sub marcă proprie către Carrefour. Pe viitor sperăm să extindem parteneriatul şi să producem mai multe sortimente pentru ei”, a mai spus Ciuburciu.
Compania deţine o fabrică la Vaslui, modernizată şi reutilată în ultimii ani, care se întinde pe o suprafaţă construită de peste 30.000 de metri pătraţi. Unitatea de producţie cuprinde o secţie frigorifică şi de tranşare, o secţie de preparate din carne şi o secţie de conserve. Portofoliul Vascar cuprinde o gamă de peste 150 de sortimente.
DETALII:
Citeşte şi Carrefour mizează pe mărcile proprii