Producătorul de preparate de carne și conserve Vascar a înregistrat o creștere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri în trimestru 3 al acestui an, față de aceeași perioadă a anului 2016.
Pentru finalul anului 2017, compania estimează o creștere de 14,5 % a cifrei de afaceri, față de anul trecut, în contextul extinderii portofoliului și a canalelor de distribuție.
“Am adus pe masa românilor noi game de produse inovatoare, marca Moldova în Bucate. Sunt multe lucruri inedite – de la gama ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan, la celelalte 6 categorii noi, speciale: produse rumenite – unde am folosit o tehnologie de producție inovatoare, produse din carne de porc mangaliță, specialități de rață și carne proaspată de porc, pate cu 45% ficat sau mâncăruri la cutie fără E-uri și aditivi”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.
Compania Vascar, înființată în 1984 la Vaslui, cu capital 100% românesc, are astăzi peste 300 de angajați și deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei.