”Pentru anul acesta mizăm pe o creștere a numărului de proiecte în câteva domenii de nișă ale consultanței comerciale, în special a celor legate de energie regenerabilă, parteneriate public-privat și concurență, dar și pe consolidarea practicilor de dreptul muncii, M&A, achiziții publice, real-estate și a consultanței curente pentru clienții noștri. Îmi place să cred că, în ciuda tuturor opiniilor mai puțin optimiste, anul 2012 va fi un an al oportunităților și al construcției, al schimbărilor îndraznețe și al dinamismului”, declară Adrian Manolache, Avocat Partener, Coordonatorul Departamentului de Consultanță Comercială.

Firma de avocatură a numit încă doi avocaţi în echipa de conducere, ridicând astfel la opt numărul partenerilor firmei. Astfel, Alina Tănăsescu, avocat specializat în litigii, şi Mădălin Enache, cu experienţă în drept penal, au devenit, la începutul acestui an, parteneri în cadrul firmei Şerban & Asociaţii.
De asemenea, alţi doi avocaţi – Bogdan Lamatic și Sebastian Crețu – au fost promovaţi la statutul de senior în cadrul firmei de avocatură.
Şerban & Asociaţii numără în prezent 27 de avocaţi.