De mai bine de douăzeci de ani, Anca Țurcașiu a renunțat să mai consume carne și urmează un stil de viață sănătos. Astfel, nu e de mirare că, la vârsta de 52 de ani, vedeta arată extrem de bine, iar multe persoane se întreabă cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Recent, vedeta a împărtășit fanilor ei ce mănâncă la cină.
Vedeta s-a împărtășit cu stilul ei de alimentație
„Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, relata, în urmă cu ceva vreme, Anca Țurcașiu. De curând, vedeta a dezvăluit tuturor ce mănâncă la cină.
Anca Țurcașiu este o vedetă apreciată și îndrăgită de români. De-a lungul anilor, actrița și-a câștigat aprecierea multor persoane și, la momentul de față, are o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc în mediul online, acolo unde e destul de activă. De curând, pentru că a tot fost întrebată ce mănâncă la cină, Anca Țurcașiu a spus ce se află în farfuria ei la ultima masă a zilei.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă.”, a declarat vedeta.
Actrița nu consumă apă din comerț
Anca Țurcașiu este una dintre vedetele din showbiz, care se bucură de o frumusețe de invidiat fără să fi apelat la ajutorul medicului estetician. Actrița spune că nu mai consumă de ceva vreme apă din comerț și bea o apă specială, care se diferențiază de toate celelalte.
„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.
Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, Anca Țurcașiu, pentru click.ro.