Anunțul momentului despre Gabriel Cotabiță! Vedeta a făcut dezvăluiri despre cariera sa și despre industria muzicală. Tinerii care vor să aibă o carieră în muzică trebui să știe aceste lucruri.
Gabriel Cotabiță: Nu mai am succesul pe care-l aveam cândva
Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta s-a bucurat de un succes remarcabil și când cânta solo și când cânta în celebra trupa VH2. În prezent, însă, el nu se mai poate lăuda cu același succes, dar se bucură că este iubit și apreciat în continuare de unii oamenii, ducându-se cu mare bucurie la orice eveniment la care este invitat.
„Sunt multiple cauze şi niciun vinovat. Nu mai am succesul pe care-l aveam cândva, am trecut prin multe, foarte multe, dar cânt unde sunt solicitat, cu mare bucurie că oamenii mă vor şi că sănătatea îmi permite. Și-apoi, eu, de felul meu sunt discret. Ăsta e felul meu, aşa mă simt bine, iar acest sentiment e atât de important pentru mine, încât nici nu-mi pun problema dacă a fi discret în show-business e bine sau rău.
Nu vreau să mă expun. După părerea mea, cu cât te expui mai mult, cu atât devii mai uşor de înlocuit, dar să-ţi permiţi discreţia, lucrul ăsta vine cu o condiţie: trebuie să fii mulţumit de tine însuţi, să-ţi cunoşti valoarea, să ştii că ai în continuare multe de oferit. Când eşti mulţumit şi conştient de aceste lucruri, nu mai e nevoie să fii ”păun” prezent în mod ostentativ peste tot.
Acolo unde sunt iubit şi apreciat, acolo e locul meu. Pe de altă parte, cine vrea să dea de mine, sunt de găsit”, a explicat vedeta în cadrul unui interviu acordat pentru publicația Formula AS.
Gabriel Cotabiță, sfaturi utile pentru cei care vor să trăiască doar din muzică
În cadrul acelui interviu, Gabriel Cotabiță a explicat că un om își poate permite să trăiască doar din muzică dacă este în vârf, altfel „nu prea”. Potrivit spuselor sale, „ai nevoie şi de alte abilităţi, e indicat să te reinventezi, dar a te reinventa nu înseamnă a-ţi pierde identitatea, ci a o… „moderniza”. Pentru asta, ceva e esenţial: să nu te cuprindă disperarea. Ea duce la decizii greşite, la compromisuri de care te vei jena ulterior.”
„Am colegi de generaţie care, din această disperare, au ajuns să cânte muzici care nu-i reprezintă deloc, îşi pierd identitatea pe care o aveau. Eu nu spun că muzica populară şi lăutărească sunt ceva urât, în niciun caz, dar când tu ai cântat un anumit gen toată viaţa, eu nu înţeleg decizia de a schimba total registrul decât ca pe o disperare, doar să apari!
Nu ştiu, eu, chiar dacă nu am la fel de multe apariţii ca în trecut, sunt recunoscător că sunt bine primit peste tot pe unde merg, or, asta e o garanţie pentru mine că e bine ce fac”, a zis el.