Monica Anghel a atras atenția tuturor de când a adoptat un nou stil de viață. Artista a ajuns să cântărească 58 de kilograme, iar multe persoane se întreabă care este secretul din spatele dietei.
Astfel, artista a spus că se cântărește în fiecare zi și este foarte atentă la greutatea ei și alimentele pe care le consumă.
„Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul. De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme”, a spus Monica Anghel, conform viva.ro
Monica Anghel a renunțat la tot ce conține zahăr
De asemenea, aceasta a subliniat că a renunțat total la alimentele care conțin zahăr. Potrivit dezvăluirilor făcute de artistă, cafeaua o consumă fără zahăr, iar de dulce și-o satisface cu fructe.
„Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr! Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: dar măcar ia o gură și gustă. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.
Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul. Și atunci de ce să nu le elimin?”, a mai spus Monica Anghel.
Artista spune că se simte foarte bine
Aceasta a ținut să sublinieze că se simte foarte bine și nu stă nemâncată, ci doar are grijă ce consumă.
„Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.
Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18”, a completat artista.