Platforma este dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spații, valoarea totală a investiției în primul an fiind estimată la 150,000 de euro.
Lansarea Epic Visits are loc în două etape. Începând de astăzi, 28 mai, românii sunt invitați să recomande pe www.epicvisits.com locuri de cazare memorabile care impresionează prin design, poveste sau priveliște, urmând ca în această vară să fie disponibil și serviciul de rezervări online.
După succesul înregistrat cu Ferestroika, primul muzeu imersiv al vieții de familie în comunism din România, antreprenorii continuă să redefinească industria de travel în care standardizarea și cantitatea sunt înlocuite de unicitate și calitate.
Cazare „originală”
Totodată, Epic Visits susține și promovează o comunitate a inițiativelor turistice de cazare originale. Pasionații de călătorii pot rezerva prin intermediul platformei un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locație inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheață sau sub apă, chiar și în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.
Sunt două trenduri majore care vor domina industria de travel în perioada următoare: turismul local și experiențele. Cel mai important beneficiu al Epic Visits este acela că încurajăm și susținem proprietarii să-și valorifice experiența de cazare prin abordare 1-1 și comunicare constantă, punându-le la dispoziție experiența și expertiza echipei, a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epic Visits.
Potrivit studiilor, peste 75% dintre consumatori au declarat că preferă să investească în experiențe decât în bunuri materiale.
Toate spațiile de cazare prezente pe epicvisits.com sunt vizitate și validate de echipa proiectului, care vine în sprijinul proprietarilor și cu o serie de servicii de marketing, sales sau design, adaptate nevoilor individuale ale acestora.
Epic Visits este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika și Mihai Bârsan, leader de business și antreprenor cu o vastă experiență executivă internațională.
Startup-ul a participat în 2019 în programul de pre-accelerare Step FWD, organizat de Codette și TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România.