‘Eu acum 20 de minute am trecut prin Drumul Taberei şi lucrau oamenii la metrou. Mă tot întreb de ce mint la televizor oameni importanţi şi ne spun că nu se lucrează. Eu i-am văzut acum o jumătate de oră şi nu era nici vreo vizită anunţată. M-am dus într-un loc în care nu ştia nimeni că ajung. Lucrau toţi la metrou. De ce s-a făcut contractul şi s-au deschis 16 găuri, în loc să lucreze la fiecare, asta probabil că trebuie să o întrebe pe doamna Boagiu, dar ea nu răspunde de nimic, nici de contractele cu Iordache, nici de metrou, de nimic’, a spus primul-ministru la începutul şedinţei de guvern.
De asemenea, el i-a atras atenţia noului ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, asupra faptului că lucrările la metrou reprezintă unul dintre proiectele importante pe care le are de urmărit.
Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat luni speranţa că poate prin colaborarea dintre primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, şi soţia acestuia, noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, se va reuşi reluarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei.
‘Astăzi, odată cu depunerea jurământului de către dna Ramona Mănescu, am menţionat câteva lucrări care sunt prioritare, în opinia mea. Şi nu vreau să înţelegeţi că am vreo slăbiciune pentru vreo lucrare sau alta din cele menţionate, dar metroul în Drumul Taberei a devenit o calamitate pentru cetăţeni. Poate că, în colaborarea dintre primarul sectorului 6, dl Mănescu, şi soţia dânsului, ministrul Transporturilor, dna Mănescu, vor reuşi să reia lucrările la metrou’, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.
Ramona Mănescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor.
Sursa: Agerpres