Bogdan Drăgoi are în prezent 31 de ani şi a absolvit Universitatea Tufts, Fletcher, din Boston, Massachusets, specializările Relaţii Internaţionale şi Economie, ambele absolvite cu Magna cum Laudae.

Şi-a început cariera la doar 23 de ani, ca analist de afaceri la Inquam Limited UK, unde a avut ca principale atribuţii planurile de investiţii şi studii de fezabilitate pentru diferite oportunităţi de investiţii ale companiei în Marea Britanie şi Franţa, precum şi preluarea Dolphin Telecom UK, scrie Evenimentul zilei.

Din noiembrie 2003 până în decembrie 2004, Bogdan Drăgoi a fost asociat la Inquam Limited UK, unde a strâns 100 milioane de euro de pe piaţa financiară din România şi SUA pentru extinderea Telemobil SA Zapp, precum şi a realizat un studiu financiar pentru implementarea reţelei wireless.

Ulterior, a fost vicepreşedinte şi acţionar la FocusSat România, iar din aprilie 2006 a început cariera în administraţia publică, în funcţia de consilier al ministrului integrării europene. Până în septembrie 2006, Bogdan Drăgoi a coordonat redactarea Programului Operaţional Regional şi a Programului Complement.

Vezi mai mult pe evz.ro