Agentia de publicitate Vitrina Advertising a incheiat un parteneriat cu Senft & Partner, agentie de relatii publice din Austria. Ideea colaborarii a aparut in momentul in care cele doua agentii au constatat ca au clienti care activeaza pe aceleasi domenii si care sunt prezenti deja in Romania, sau intentioneaza in viitorul apropiat sa intre pe piata locala.

“Agentia Senft&Partner are in principal clienti din domeniul constructiilor (producatori sau servicii), adica exact piata aflata in cea mai mare dezvoltare in prezent in tara noastra”, declara Renate Roca Rozenberg, PR Manager la Vitrina Advertising.

La randul sau, agentia romaneasca ofera servicii de relatii publice mai multor clienti austrieci, din care cel mai important este Kronospan Sebes.  

Agentia Senft & Partner activeaza pe piata austriaca de comunicare de peste noua ani si detine in portofoliul de clienti nume precum: Holzindustrie Schweighofer GmbH, Velux Austria, AE Austria sau Braun & Braun.

Potrivit reprezentantilor Senft & Partner, agentia ocupa primul loc pe piata austriaca, privind serviciile de PR oferite industriei de constructii. Prezenta pe piata romaneasca de cincisprezece ani, Vitrina Advertising lucreaza in prezent pentru clienti precum Iulius Mall, Kronospan, Raiffeisen Banca Pentru Locuinte, Rombat si Medcenter. Pentru anul in curs, agentia preconizeaza o cifra de afaceri de aproximativ 6,1 milioane de euro. 

Sursa: Capital