Vivando Unirii, proiect rezidenţial dezvoltat de Ocif Group, va fi prezent mâine, 7 mai, la Târgul Naţional Imobiliar – TNI. Localizat în sala Unirea din cadrul Palatului Parlamentului, la standul 14, Vivando Unirii a pregătit o ofertă promoţională unică cu care îşi va întâmpina potenţialii cumpărători.

„Odată cu venirea primăverii, am observat o creştere a interesului clienţilor potenţiali faţă de oferta de aparmente în proiecte aflate în construcţie. Şi vedem acest lucru în fiecare zi în showroom-ul Vivando Unirii. Special pentru acest târg, am pregătit o ofertă unică: „La Vivando Unirii, toamna se numără cadourile”. Concret, la predarea apartamentului la cheie, proprietarul primeşte 300 de euro pe lună timp de 3 ani” a declarat Cristina Dănilă Director de Marketing Ocif Group.

„Obiectivul nostru principal este ca lumea să cunoască proiectul. Vivando Unirii se diferenţiază prin două atribute majore precum: locaţia – la 2 minute de Parcul Carol şi termenul de finalizare a proiectului.” a adăugat Cristina Dănilă.

Acum, pe şantierul Vivando Unirii, se personalizează apartamentele care vor fi livrate clienţilor în toamna acestui an. Din totalul de 110 apartamente, peste o 1/3 sunt deja vândute. Apartamentele cu 2 şi 3 camere au fost cel mai bine vândute, la un preţ mediu pe mp de 2100 – 2200 Euro + TVA.

Vivando Unirii este un proiect rezidenţial localizat pe strada 11 Iunie, la două minute de parcul Carol şi la câteva minute distanţă de Piaţa Unirii. Clădirea, cu o arhitectură elegantă, are un regim mic de înălţime, S+P+3E+4R+M, cu 6 intrări. Proiectul reprezintă 110 apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere şi beneficiază de facilităţi precum: sală de fitness, cameră de joacă pentru copii, parcare subterană şi acces controlat.

Localizat în proximitatea unor zone cunoscute precum: Parcului Carol, Unirea Shopping Center, Carrefour Unirii, Mall Vitan, Centrul Istoric, instituţii publice, centre de afaceri, cafenele, teatre, restaurante, centre de înfrumuseţare, şcoli şi grădiniţe, Vivando Unirii este o alternativă la evitatea traficului din Bucureşti, fiind aproape de toate facilităţile necesare întregii familii.