Noul președinte al Federației Ruse? Anul viitor vor avea loc noi alegeri prezidențiale, iar Marina rusă a decis oficial să susțină o altă persoană, nu pe actualul lider de la Kremlin. Potrivit informațiilor succinte despre programul acestui candidat, măsurile acestuia vor continua politica de agresivitate a Rusiei.
Marinarii ruși din cadrul flotei și-au exprimat dorința de a corecta starea actuală a lucrurilor din țară și de a o îndrepta într-o direcție mai pozitivă. Pentru a atinge acest obiectiv, ei și-au anunțat intenția de a susține un candidat propriu la viitoarele alegeri prezidențiale, care să concureze împotriva lui Vladimir Putin și, în cele din urmă, să-l înlocuiască la Kremlin.
În timpul unei adunări la Adunarea ofițerilor flotei, ei l-au prezentat pe ofițerul pe care îl propun pentru a prelua frâiele puterii. Ei cred că, cu ajutorul marinarilor, acesta va aduce schimbări semnificative în sistemul de guvernare de la Moscova. Este pentru prima dată în istorie când Marina rusă își prezintă propriul candidat la președinție.
”Nu este un secret pentru nimeni în ce situație dificilă ne aflăm”, spune un deputat a Dumei de Stat, care este și ofițer în Marina rusă.
Programul candidatului va conține măsuri pentru a readuce Rusia la stare anterioară
El a promis că platforma candidatului lor va cuprinde numeroase inițiative menite să readucă țara la starea sa anterioară.
Deși a menționat că planul complet al guvernului va fi dezvăluit la momentul potrivit, a oferit un scurt rezumat al esenței sale de bază.
”Lustrarea dușmanilor poporului (sub sloganul «Goyda!» toată lumea va fi adusă la apă curată); Neutralizarea oligarhilor; Vom întrerupe relațiile diplomatice cu toate țările neprietenoase; Vom anula libera circulație a dolarului și a euro; Politica de migrare va fi anulată”, a mai spus ofițerul.
Politica de agresiune a lui Putin va continua
În esență, planul marinarilor ruși este de a continua politicile agresive ale lui Vladimir Putin, dar sub conducerea unui dictator militarist cu putere absolută, care ar urma să aplice politicile bolșevice din epoca lui Stalin. Aceasta ar implica confiscarea bunurilor oligarhilor, eliminarea tuturor celor considerați inamici ai statului și închiderea granițelor Rusiei pentru cetățenii săi.
În plus, guvernul ar confisca toate deținerile de valută străină și le-ar interzice rușilor să dețină dolari și euro, izolând efectiv țara și rupând legăturile diplomatice cu „națiunile neprietenoase”.
Având în vedere că elita politică și forțele de securitate ale Rusiei nu sunt în totalitate de acord cu abordarea lui Vladimir Putin față de conflictul din Ucraina, acest rezultat nu a fost complet neașteptat, scrie evz.ro.