Veniturile din servicii au scăzut cu 4.1% pe bază organică, faţă de acelaşi trimestru, anul anterior. Dacă excludem impactul scăderii tarifelor de terminare, veniturile din servicii ale Vodafone au crescut cu 1,1%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Veniturile din date mobile au crescut cu 26,3% în acest trimestru, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar ARPU Mobil (Venitul Mediu pe Utilizator pentru serviciile mobile) a atins 6,5 euro în acest trimestru, ceea ce reprezintă o creştere de 8,5% faţă de trimestrul anterior. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ARPU Mobil a scăzut cu 8,7%.

La 30 iunie, 2013, abonaţii serviciilor Vodafone reprezentau 40,4% din baza de clienţi, iar utilizatorii de cartelă, 59,6%. Utilizatorii serviciilor prepay au crescut cu 0,3 puncte procentuale de la un trimestru la altul şi cu 2,6 puncte procentuale, de la un an la altul.

“Ne bucuram să vedem o creştere a business-ului nostru în primul trimestru al anului financiar, încheiat la 30 iunie, ceea ce confirmă tendinţa pozitivă pe care o anticipam în trimestrele anterioare. Această creştere se datorează succesului pachetelor RED în rândul clienţilor noştri, atât consumatorii individuali, cât şi companii”, a declarat  Inaki Berroeta, presedinte şi CEO, Vodafone România.