Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un preţ promoţional de 39 Euro, cu Vodafone Avantaj 6 încheiat pe doi ani, în versiunea alba pentru fete, respectiv, neagră pentru baieti. Odată cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete şi băieţi: căşti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carneţel, un puzzle şi o husă pentru telefon.

Abonamentul Vodafone Avantaj 6 oferă 1.000 de minute sau de SMS-uri în reţea, 30 de minute şi SMS-uri naţionale şi 30 de MMS-uri naţionale, la numai 6 euro / lună.

Samsung Star III încorporează functionalităţile unui telefon cu cele ale unui gadget multimedia, prin camera foto de 3,2 MP, precum şi player-ul de muzică încorporat.

Promoţional, de Ziua Copilului, în perioada 31 mai – 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil, la un preţ de 29 euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 încheiat pe doi ani, atât în magazinele Vodafone şi ale partenerilor, cât şi la www.vodafone.ro/shop.

Pentru un mai bun control al costurilor, după epuizarea minutelor, SMS-urilor şi MMS-urilor incluse, convorbiri sau mesaje suplimentare pe parcursul unei luni, părintele poate reîncarcă abonamentul copilului cu oricare dintre cartelele valorice existente pe piaţă, iar creditul reîncărcat are valabilitate nelimitată.