Operatorul de telefonie mobila Vodafone a lansat oferta Grup 26, destinata tinerilor cu varste intre 14 si 26 de ani, informeaza un comunicat al companiei. Oferta Vodafone presupune convorbiri si mesaje scrise si multimedia intre utilizatorii Grup 26 si Vodafone Campus pentru preturi reduse. Oferta Grup 26 se adreseaza si utilizatorilor de cartele preplatire. 

Clientii Vodafone pot activa extraoptiunea de pe web site-ul Vodafone, aceasta fiind valabila pe o perioada de 12 luni. Dupa consumarea minutelor de convorbire si a mesajelor din oferta, clientii Vodafone care au optat pentru oferta Grup 26 pot efectua convorbiri si trimite mesaje la preturi reduse.

Din noiembrie 2006 Vodafone a devenit partener al Asociatiei Euro<26, prin care tinerii pana in 26 ani pot beneficia de Programul european de discount-uri si facilitati pentru tineri Euro<26, prin intermediul unor carduri speciale, care ofera reduceri la transport, calatorii, evenimente culturale, precum si asigurare gratuita pentru calatorii in afara tarii.   

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre principalii operatori de telefonie mobila la nivel mondial, cu divizii in 25 de tari, retele partenere in 36 de tari, si 200 de milioane de clienti in intreaga lume. Divizia Vodafone din Romania are peste 7.700.000 de clienti.

Sursa: Capital 13 Martie 2007