Vodafone Smart III este un smartphone cu un ecran de 4 inch WVGA, procesor ARM Cortex A9 cu viteza de 1 GHz, 1 GB memorie RAM şi memorie internă totală de 4 GB. Camera de 5 MP a telefonului permite fotografii şi filmări de calitate, iar senzorii de proximitate, accelerometrul, busola electronică şi lumina ambientală aduc un plus de funcţionalitate smartphone-ului ce funcţionează cu sistemul de operare Android Jellybean (4,1).

Telefonul este disponibil la doar 1 euro, împreună cu abonamentul Smart 15 (15 Euro/lună cu TVA), încheiat pe doi ani. Clienţii companii pot achiziţiona noul terminal, la preţuri ce pornesc tot de la 1 euro, împreună cu abonamentul RED pe doi ani.

Smart Mini, disponibil în variantele de culoare alb şi negru, aduce, pe lângă ecranul capacitiv HVGA de 3,5 inch, un procesor cu o viteză de 1 GHz, susţinut de 512 MB memorie RAM, memorie internă totală de 4 GB şi o cameră foto de 2 MP.

Smart Mini  este disponibil într-un pachet prepaid, la un preţ de 67 euro, alături de numeroase beneficii. Pachetul prepaid oferă, pe lângă opţiunea Nelimitat 6, gratuită timp de trei luni, şi două versiuni de continut, destinate tinerilor sau copiilor. Astfel, pachetul multimedia pentru tineri include acces gratuit la 43 de canale TV prin aplicatia SeeNow powered by Vodafone, precum şi conţinut muzical variat, prin aplicaţia Zonga powered by Vodafone.

Terminalul cu ecran de 3,5 inch este disponibil şi abonaţilor Vodafone la preţuri ce pornesc de la 1 euro, împreună cu abonamentul Smart 10 (10 euro/lună cu TVA). Şi clienţii serviciilor de business pot achiziţiona terminalul la acelasi preţ de 1 euro, împreună cu abonamentul Esenţial Plus, pe doi ani.